Webudvikling & Webdesign

Jeg har en Bachelor i Webudvikling fra Copenhagen Business Academy og har udviklet websites ved hjælp af forskellige CSS frameworks, hvor SASS blandt andet også har været brugt på et par projekter.

Jeg ser brugeroplevelsen som den vigtigste brik i puslespillet, og går derfor op i at forstå brugernes behov og ønsker.

CMS systemer

Jeg har arbejdet med forskellige CMS systemer, både som frontend udvikler og som administrativ medarbejder og underviser. Drupal & WordPress er de to systemer jeg har haft hænderne dybest nede i, men jeg har også arbejdet med Dynamic Web, Magento og Sitecore.

Responsive Web Design

Responsive Web Design har været et af mine store fokus punkter, specielt dengang det stadig ikke var en helt almindelig procedure. I min afsluttende bachelor rappoort gik jeg i dybden med at opsætte et responsivt website i CMS systemet Drupal. Alle websites jeg har sat op siden, har været responsive.

SEO optimering

Jeg har arbejdet med SEO optimering hos Ambu; keyword mapping, optimering af tekster i forhold til keyword og densitet, omstrukturering af produktstrukturen ol. Jeg kender derfor til Searchmetrics, ranks.nl, SERPio mf.

FÆRDIGHEDER

Min uddannelse som Webudvikler har givet mig værktøjerne til at sætte websites op. Derudover har jeg arbejdet på to forskellige webbureauer, hvor jeg har arbejdet som frontend udvikler i flere forskellige CMS systemer.

Mine kompetencer ligger således primært i udvikling til frontend samt opsætning af CMS moduler, tilretning af templates ol. og ikke backend udvikling.

HTML & CSS
jQuery
CMS - Drupal & Wordpress
Responsive Web Design
Web Design
SEO