MODELBILLEDER

Fascinationen for at tage modelbilleder begyndte i 2009. Jeg havde købt et par studielys jeg kunne bruge hjemme i stuen og første “offer” blev min veninde Marlene. Der blev lagt lys, leget med poseringer og hygget. Resultatet var dog langt bedre end forventet, hvilket gav lysten til at blive ved og blive bedre.

Hurtigt blev studiebilleder skiftet ud med lokations billeder. Det gav nogle nye udfordringer samt mulighed for at eksperimentere på en helt anden måde. Studielysene blev skiftet ud med flash strobes og naturligt lys, hvorimod Marlene fra tid til anden stadig agerer model når ting skal testes af.

 

Få taget modelbilleder gratis

De modeller jeg har arbejdet med, har enten været amatør modeller, eller helt nye modeller som bare har haft lysten til at prøve det. For mig handler det ikke om erfaringen, men om jeg bliver inspireret af modellens “look”. Det er et kreativt frirum og jeg har derfor valgt at gøre det gratis. Til gengæld tager jeg kun modelbilleder når jeg har tiden til det, og når jeg har fundet en model som jeg synes kunne være super spændende at lave nogle fede billeder sammen med.

Det jeg lægge vægt på er:

  • Et kønt ansigt, gerne lidt anderledes.
  • At man er åben, nysgerrig og frisk på at prøve tingene af.
  • Selvtillid.

Hvis du tænker, at det er da lige dig, så hold øje med min Facebook side, der vil jeg fra tid til anden lede efter modeller.

 

Inspiration til modelbilleder

Min inspiration til modelbilleder får jeg fra medierne og forskellige lokationer. De fleste billeder tager jeg ude på en lokation, og det er derfor vigtigt for mig, at lokationen er med til at tilføje noget til billedet. Tøj, kropsudsmykning og lignende kan også give inspiration til et interessant shoot.

Hvis du som model kan bidrage med en fed lokation, en interessant ide og lignende, så sig endelig til.