Betina Ullitz - Digital Designer & Kommunikatør

I 1998 begyndte jeg på uddannelsen til Mediekoordinator. En ny uddannelse der rettede sig mod det spændende nye internet. CSS var stadig ikke en del af det digitale univers, og internethandel var noget de færreste gjorde sig i.

Efterfølgende har jeg taget en Bachelor i Webudvikling samt en Kandidat i Digital Design & Kommunikation. Jeg har arbejdet hos et par webbureauer og siddet i en stor koncerns online marketing afdeling, hvor jeg har haft et tæt samarbejde med deres Grafiker samt Online Manager.

Årene er gået, men min fascination af de digitale medier er kun blevet større.

Min store interesse ligger i at koble online marketing med mine tekniske kompetencer. SEO, konverteringsoptimering, de sociale medier og e-mail marketing er nogle af de områder jeg for tiden er ved at kigge nærmere på.

Digitale medier har altid fascineret mig!

– BETINA ULLITZ

MÅLET MED WEBSITET

Dette website er blevet til for at illustrere nogle af mine digitale projekter, samt give mig en digital sandkasse at lege i.

Jeg elsker at videreudvikle mine evner, og dette website giver mig en platform at arbejde ud fra, uanset om det er tekniske værktøjer der skal prøves af, eller visuelle projekter jeg har lyst til at vise frem i min portfolio.

PERSONLIGT

Sidste år flyttede jeg til Ølsted i et lille rækkehus og for 10 måneder siden flyttede min lille tibetanske spaniel hvalp ind.

Min fritid er derfor en god blanding af aktivering af en meget energisk lille hvalp, husprojekter da der er en del der skal sættes i stand og så mine kreative digitale projekter.

SAMARBEJDE

Hvis du har lyst til at samarbejde omkring et interessant projekt eller mødes til et kaffemøde og sparre med hinanden fagligt, hører jeg meget gerne fra dig.

KONTAKT

Du er velkommen til at kontakte mig på min mail kontakt@betinaullitz.dk

VIL DU VÆRE MED DER HVOR JEG DELER MIN VIDEN, OG SPÆNDENDE NYE PROJEKTER?

følg mig på Facebook & Twitter