Grafisk Design

Det meste af mit grafiske arbejde er lavet i samarbejde med virksomheder.

Jeg har i samarbejde med Ambu’s grafiker udarbejdet visuelle iPad præsentationer til salgsteamet, sprogversioneret samt sat præsentationerne op i værktøjet Prezentor . Illustrator og Indesign var de primære grafiske programmer der blev brugt.

Derudover har jeg sat bannere op til web, udarbejdet nyhedsartikler,  udformet knapper, ikoner ol. i Illustrator og Photoshop.

Udover de tre store software programmer Adobe Photoshop, Illustrator & Indesign, har jeg opdateret interne iPaper manualer, samt sat iPad præsentationerne op i Prezentor.

SOFTWARE

Jeg elsker at arbejde med digitale kreative programmer. På grund af min interesse for fotografering har det været en naturlig del af min udvikling at blive dygtig til Photoshop. Det er halvdelen af et godt billede. Jeg har taget flere Photoshop kurser hos Softworld, bl.a. Photoshop Advanced & Photoshop Manipulations.

Jeg har arbejdet professionelt med Photoshop, Indesign & Illustrator. Derudover har jeg brugt flere af Adobes andre programmer, blandt andet Premiere Pro, After Effects & Dreamweaver i mindre projekter løbende over årene.

Det sidste nye software jeg er begyndt at kigge nærmere på er Zbrush som er et 3D program.

Adobe Photoshop
Adobe Indesign
Adobe Illustrator
Adobe Premiere Pro

GRAFISKE PROJEKTER