Digitale Kompetencer

Jeg har siden 2010 arbejdet med digitale medier. Mine digitale kompetencer omfatter det visuelle, det tekniske og formidlingen, hvor jeg specielt lægger vægt på brugeroplevelsen.

Jeg er uddannet Bachelor i Webudvikling og har herefter taget Kandidaten i Digital Design & Kommunikation.

Jeg har arbejdet på webbureau som frontend udvikler, i online marketing afdelingen i en stor international virksomhed og sidder i dag som Digital Content Manager hos Evidensia.

Jeg arbejder konstant på at forbedre mine digitale kompetencer og på at føje nye kompetencer til. Jeg elsker at lære nye ting hvilket også er én af grundene til, at jeg har valgt denne branche – Der er altid noget nyt at lære!

OVERSIGT OVER MINE DIGITALE KOMPETENCER

Få et overblik over mine digitale kompetencer her. De vil løbende blive opdateret.

Den digitale verden bevæger sig hurtigt og ny viden er essentiel for at følge med. Jeg har mine kilder, men kan altid bruge lidt sparring fra dygtige kollegaer og andre i branchen til at udvikle mine kompetencer.

Arbejder du selv med de digitale medier og har du lyst til et kaffemøde fra tid til anden, hører jeg meget gerne fra dig. Du finder mine kontaktoplysninger her.

Webudvikling & Webdesign

Jeg er dddannet Bachelor i Webudvikling på Copenhagen Business Academy i 2013 og arbejdede herefter på webbureau som frontend udvikler.

Læs mere om mit arbejde med webudvikling & Webdesign her

Grafisk Design

Jeg har arbejdet med grafisk design på min bachelor og min kandidat. Derudover har jeg arbejdet med grafisk design på to webbureauer og i marketing afdelingen hos Ambu.

Læs mere om mit arbejde med grafisk design her.

Portræt af Betina Ullitz

IXD & UXD

Jeg har opnået kompetencer indenfor Interaction Design og User Experience Design fra min Kandidat i Digital Design & Kommunikation.

Læs mere om mit arbejde med IXD & UXD her.

Fotografering

Min store hobby er fotografering og jeg har tidligere arbejdet som freelance fotograf.

Læs mere om mit arbejde med fotografering her.